Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2006 16:56 - svetovni novini
Автор: cveta96 Категория: Музика   
Прочетен: 5250 Коментари: 1 Гласове:
0



Кайли Миноуг скоро се омъжва
Кайли Миноуг ще се омъжи за дългогодишния си приятел Оливие Мартинес. Събитието вероятно ще е към края на годината, писа Стандарт.

Попдивата разкрива това в интервю за Sky 1, което ще бъде излъчено на 16 юли. "Наясно съм, че Оливие е точният човек за мен. Той беше прекрасен по време на лечението ми", признава звездата. Тя открито говори за чувството, което изпитала, след като лекарите й поставят диагнозата рак на гърдата. "В момента, в който ми съобщиха, останах безмълвна. С мен бяха родителите ми. В следващия миг всички се разпаднахме на парчета." Същевременно Кайли подновява през ноември австралийското си турне, прекъснато през май 2005-а. То ще се нарича "Showgirl Homecoming". "Кайли изглежда страхотно, най-лошото е преодоляно", заявява Майкъл Гудински, промоутър и дългогодишен боен другар на звездата. Сега дивата работи и по някои нови песни. Тя се появи за първи път на сцена след дългото отсъствие в края на май, когато пя заедно със сестра си Дани в Лондон.

Arash и Aneela отново творят заедно
Arash и Aneela отново са в тандем този път, за да запишат новото парче на певицата и видеото към него, носещо заглавието Chori Chori.

Продуцент на парчето е чаровният иранец, който започна работа с Aneela след дългогодишно приятелство, от което се роди и първото парче на изпълнителката- Jandee, с което тя взриви публиката на грандиозен концерт в София през февруари. Видеото към парчето Chori Chori е заснето в Словакия в рамките на 4 дни и бюджет от 300 00 евро. Екипът, който работи по видеото наброява 120 души, 35 танцьори, 19 модела и в него са включени професионалисти работили по създаването на филма “Black Hawk Dawn”. Клипът е в стил “Мисията невъзможна”, изпълен с екшън, емоции, много ефекти и стрелба. Режисьор на видеото е Fredrick Callinggard, работил със звезди от ранга на Madonna и Kylie Minogue. До 9 юли клипът “Chori Chori” се върти екзклузивно по MTV, а съвсем скоро ще тръгне и по българските музикални телевизии благодарение на Орфей Мюзик.


Ученичка подгрява Уестлайф
Известната ирландска момчешка група Уестлайф тръгва на турне във Великобритания. Въпреки че изпълнителите ще бъдат звездите на концертите, голям интерес предизвиква една от подгряващите певици - 14-годишната ученичка Роксан.

Младото момиче сбъдва една от съкровените детски мечти - да стане певица и вместо да ходи на училище да пее пред десетки хиляди екзалтирани фенове. Роксан показва за първи път заложбите си, когато на 11 години печели конкурс за деца певци в училище, съобщава БТВ.

Големият й пробив идва съвсем случайно три години по-късно. Момичето отива с родителите си на почивка, пее в караоке бар, а в бара е и музикален мениджър. Тогава приказката за Роксан започва. Въпреки че ще участва в турне с една от най-популярните банди в света, Роксан не иска да се превръща бързо в звезда.

Роксан: “Някои от учителите ми знаят, че съм певица, както и някои от приятелите ми. Аз не искам това да се разчува, но като че ли малко съм закъсняла. Всички ми се усмихват, пожелават ми успех, а съучениците ми се шегуват, че скоро ще трябва да им раздавам автографи.”

Роксан е популярна не само в своето училище, а и в музикалните среди. Тя записва своя първи видеоклип към песента “Съншайн”, чиито текст е написан от Лени Кравиц


Кийт Ричардс - баща на Джони Деп
Китаристът на Ролинг Стоунс Кийт Ричардс ще има ново амплоа – киното. Той ще играе бащата на пират от третия епизод на “Карибски пирати”, обяви самият Джони Деп.

Ричардс ще бъде бащата на превзетия капитан Джак Спароу, в ролята Джони Деп, в третата серия на филма, чиито снимки почват през август в Калифорния. “Всички много харесахме идеята Кийт да се превъплати в ролята”, каза актьорът по време на премиерата на втория епизод от “Карибски пирати”, който тръгва по кината във Великобритания от утре.

“Все пак нищо не е окончателно докато не застанеш пред камерата и снимките не започнат”, продължи Деп. Втората звезда, участваща във филма, Орландо Блум също е ентусиазиран от идеята да работи с Ричардс. “Нямам търпение да го видя – ако до тогава не се пребие като падне от някоя кокосова палма. Много рок енд рол”, коментира Блум. 62-годишният Ричардс пострада тежко след като през април падна от такава палма на остров Фиджи и се наложи да претърпи операция на главата.


Пожар в дома на Ози Озбoрн
Пожар избухна в дома на Ози и Шарън Озбoрн, но беше овладян бързо от пожарникарите.

Огънят е причинил леки щети в коридора на къщата в Бъкингамшир, а жена, служителка в дома на легендарния вокал на Black Sabbath, е трябвало да бъде прегледана след като вдишала дим. Никой от семейство Озбърн не е бил в къщата по време на инцидента, съобщава БГНЕС, цитирайки ВВС. Според пожарникарите вина за него има повреда в електрическа лампа. През март 2005 г. домът на Ози Озборн отново пострада от огнената стихия след като пожар се разрази във всекидневната докато семейството е спяло в другите стаи.


ShoSho от Димна завеса се завръща. Чуйте новите му парчета тук!
[ShoSho], известен на хип-хоп феновете с участието си в проекта Димна завеса, се завръща със самостоятелен албум.

"Archive 1" е предоставен специално от него за свободен доунлоуд в интернет. Албумът съдържа 19 парчета и в него взимат участие различни изпълнители като Деко, Alex P, Оги Дог, Човекот Х, Сарафа, Бобо и Спенс. До края на месеца ShoSho ще има участие в още един албум заедно с Деко от Skopie via Sofia. Засега не е решено дали и той няма да може да се сваля безплатно. Феновете обаче могат да очакват втората free версия на "Archive 1" през есента. В M.dir.bg можете да чуете някои от новите парчета.



Фолк-певицата Мария се сгоди в Дубай
Една от най-сексапилните певици в поп-фолка, Мария, се сгоди на 4 юни в Дубай, съобщава www.tainata.com. Тя придружаваше своя приятел, който бе на едноседмично бизнес пътуване. Двамата отседнали в суперлуксозния хотел "Бурш Ал Араб".

Предложението дошло съвсем неочаквано на романтична вечеря в екзотичен рибен ресторант под водата. Любимият на Мария в решаващия момент коленичил пред нея със заветното бижу. По думите на Мария, пръстенът е изящен, с един камък и е много красив.

След завръщането си в България приятелят на Мария по стара българска традиция поискал ръката й от майка й. Датата на сватбата вече е известна. Тя ще бъде на 16 септември. Мария ще бъде облечена с рокля на Виргиния Здравкова, от последната й колекция с диаманти





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - gh
30.06.2007 19:34
ghjb gfh, nm dfg vxdfn vb
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cveta96
Категория: Музика
Прочетен: 1909902
Постинги: 18
Коментари: 613
Гласове: 244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031